VINCI Energies Building Solutions is het merk van VINCI Energies voor Building Solutions

Voor je verder leest, stellen wij ons graag aan je voor. Wij zijn VINCI Energies Building Solutions: het netwerkmerk dat naast de Nederlandse markt, ook internationaal actief is. In Nederland zijn het vooral de lokale merken Bosman, Schilt Bedrijven, VanderLinden, Verkerk en Verkerk Service Systemen die hun technische oplossingen en diensten op de markt aanbieden.

Al onze merken helpen tijdens alle fasen van ontwerp, bouw, onderhoud en renovatie. Wat ze precies doen? Zij brengen op gedreven, oplossingsgerichte wijze gebouwen en en aangrenzende terreinen technisch tot leven. Dit met het oog gericht op de toekomst. VINCI Energies Building Solutions is het merk van VINCI Energies dat zich richt op gebouw gebonden oplossingen.

 

VINCI Energies Building Solutions Netherlands - wie zijn wij

BUILDING SOLUTIONS

Gebouwen spelen een belangrijke rol in de ecologische transitie. De overgang van voornamelijk fossiele brandstoffen naar een energiemix met hernieuwbare energie en energie- efficiëntie brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Eigenaren en gebruikers van gebouwen komen dan ook voor complexe keuzes te staan. Denk aan vraagstukken over het milieu, maatschappelijke eisen en economische kwesties.

Elk gebouw is uniek, ongeacht de wereldwijde uitdagingen. Denk aan de geschiedenis van het gebouw, de uitdagingen van bedrijven die erin gehuisvest zijn, de bewoners en hun activiteiten. Al deze thema’s vereisen een specifieke aanpak en de best passende oplossingen. VINCI Energies Building Solutions doet precies dat!

Wij zijn actief in alle soorten gebouwen en de daaraan grenzende terreinen. En dat gedurende de hele levenscyclus. We ondersteunen jou, onze klant met alles wat je nodig hebt om gebouwen – en de mensen die er wonen en werken – optimaal te laten presteren. Het doel? Duurzame, comfortabele en veilige gebouwen. VINCI Energies Building Solutions versterkt dit doel met technische installaties, oplossingen en diensten vanaf de poort.
Alle onze merken zijn we gedreven, oplossingsgericht en richten onze blik op de toekomst. Zo brengen we gebouwen en locaties technisch tot leven.

 

Lokale aanwezigheid

Met onze verschillende merken staan wij dicht bij onze klanten

  • M€
    Turnover
  • Experts
  • Business Units
  •  Ontdek onze filmpresentatie